2017-04-17 07:59:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Lesz ideje pihenni, szórakozni

Napi horoszkóp április 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars a Bika jegyében áll, az anyagi javakat jelző sorsterületén található. Ez a bolygóállás azért kicsit korlátozhatja az Ön pénzügyi lehetőségeit. Előfordulhatnak olyan kiadások, amelyekre nem számított.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars jó fényszögben látszik, de az Ön személyiségét jelző sorsterületen áll. Ez nagyon türelmetlenné teheti, erre figyeljen! Délutánra szervezzen egy kirándulást, ez megnyugtatná.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars az Ön 12. sorsterületén áll. Már egy kisebb vita is nagyobb veszekedéssé fajulhat, ha nem vigyáz! A Merkúr hátráló mozgásában van – ez is ingerültté teheti. Igyekezzen minél jobban vissza fogni magát!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyéből indul, pontosan Önnel szemben áll. Figyeljen rá, hogyan viselkedik a többiekkel, mert esetleg észre sem veszi, és vérig sért valakit… Este hagyja magát meglepni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bak jegyében áll. A Merkúr visszafelé mozog. A hét nem kezdődik rosszul. A Merkúr miatt lehet egy-két nézeteltérése, de ezek gyorsan megoldódnak. Figyeljen az intuíciójára, az most megsúgja, hogyan kell döntenie egy fontos kérdésben.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Remek hangulatban telik az ünnep, mindenkihez van egy kedves szava. Lehet, hogy egy konfliktushelyzetben önnek kell vállalnia a békebíró szerepét!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Ma remekül érzi magát a családja, barátai körében, ön lehet a társaság központja! A kedves gesztusaival mindenkit levesz a lábáról. Este pihenjen minél többet, a munkanapokon szüksége lesz az erejére.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll, jó fényszögben a Merkúrral. Ma még lesz ideje pihenni, és szórakozni, tegye ezt! A Merkúr hátráló mozgásában látszik, olya időszak kezdődik, melyben előfordulhatnak könnyelműségből eredő hibák. Inkább mindent ellenőrizzen kétszer.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. Ez a mai nap sokba kerülhet Önnek, de megéri, amikor azt látja, hogy az egész család boldog. Este nagyon jó hangulatban lesz, örül a jól sikerült, szép napnak!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Ellenőrizzen mindent kétszer is, és ha lehet, ne üljön a volán mögé, mert kisebb baleset érheti. A hangulata remek! Jó lenne, ha nem venné magára egy családtagjának a csipkelődő megjegyzéseit, mert ez elronthatja a jó kedvét!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bak jegyében áll. Ma még vidám társaságban töltheti a napját. Jól érvényesítheti kreativitását. A környezete csodálja a tudását, és azt is, ahogyan kezeli az esetleges nehézségeket. A Merkúr visszafelé halad a pályáján, este korán menjen aludni, mert holnap rengeteg dolga akad.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. Jó hangulatban telik a napja, és egy meglepetés is remekül sikerül! Este már véget ér az ünnepi hangulat. Igyekezzen minél jobban kipihenni magát, mert holnap már kemény munka vár Önre. A Merkúr hátráló mozgásban van. Fordítson minél több időt a magánéletére.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: